Imatge
Imatge

El nostre poble

Sant Vicenç de Castellet és el municipi més gran del Bages Sud pel que fa al nombre d'habitants. La seva posició geogràfica es troba al bell mig de la resta de municipis que configuren aquesta subcomarca.

Sant Vicenç està situat entre la confluència dels rius Llobregat i Cardener i el congost de Castellbell. El municipi queda ben comunicat amb Manresa i Barcelona per dues línies de ferrocarril la RENFE i els FERROCARRILS DE LA GENERALITAT, i per carretera, l’autopista C-16 i la comarcal C-55.

L'activitat industrial, en especial el tèxtil i l'extracció de la pedra, van marcar el desenvolupament de Sant Vicenç durant el segle XX. En l'actualitat les bases econòmiques del municipi combinen la implantació industrial i la prestació de serveis. No obstant, Sant Vicenç te el seu origen de creixement bàsicament en el ferrocarril i en concret el dipòsit de màquines que RENFE instal·la a aquesta població a finals del segle XlX .

El comerç de la nostra població ha canviat molt en aquests anys, però tant abans com ara hem tingut la sort de comptar amb tota mena de professionals que han fet que la nostra població i el petit comerç hagi tingut una importància capital i que hagi sobreviscut i fins i tot competit en qualitat  i preu a diferents cadenes comercials que tenim al nostre voltant.


Imatge

 

Unitats: 0
Preu total: 0.00€
Ampliar cistell de la compra
Com es pot comprar?
Generalitat de Catalunya
Comerç Catalunya
Diputació Barcelona
Cambra de Comerç de Manresa
Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
© UBIC de Sant Vicenç de Castellet - Tots els drets reservats
Avís legal Contactar

NUMON és un centre de creació i producció de solucions gràfiques i interactives ubicat a Sallent, Bages, Barcelona.